Δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη για τον φόνο του Αλέξανδρου και τα γεγονότα ου ακολούθησαν, ου δεν άρεσε σε κάοιους

 

Ο Μίκης Θεοδωράκης στις 7 Δεκεμβρίου 2008, μετά τον φόνο του Αλέξανδρου και τα γεγονότα ου ακολούθησαν, έκανε μια λιτή αλλά ρωμαλαία Δήλωση, υόδειγμα ολιτικής ωριμότητας και αλήθειας.

Η Δήλωση του Θεοδωράκη αγνοήθηκε ή αρουσιάστηκε κατά τμήματα (με ενδιάμεσες εεξηγήσεις) αό τους αυτόκλητους ηγήτορες και διαμορφωτές της κοινής γνώμης...

Την αραθέτουμε όως την διαβάσαμε στο Διαδίκτυο. 

 

 

Πίσω αό το χέρι του θύτη, ου έκανε αυτό το ααίσιο έγκλημα ου μας συγκλονίζει, κρύβονται οι ραγματικοί ηθικοί αυτουργοί, δηλαδή το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, ου ανέχεται χρόνια τώρα την εκτροφή και τη γιγάντωση αράλογων και εγκληματικών καταστάσεων, ου ξεκινούν αό κέντρα σκοτεινά, όμως ορατά αό όλους.

 

Αν θέλουν οι διάφοροι αυτόκλητοι ηγήτορες και διαμορφωτές της κοινής γνώμης να κοροϊδεύουν εαυτούς και αλλήλους και όλοι μαζί τον ελληνικό λαό είτε αό φόβο είτε αό υολογισμό είτε αό ανομολόγητα κίνητρα, ας το κάνουν. Εγώ όμως θα ω την αλήθεια, όως τη βλέω και όως νομίζω ότι την βλέει η συντριτική λειοψηφία του λαού μας.

 

Σταματήστε ια αυτό το βρώμικο και εικίνδυνο αιχνίδι με τους κουκουλοφόρους και τα ΜΑΤ, ου μόνο αίμα, δάκρυα και καταστροφές ροσφέρουν στο Λαό μας. Οι αντικειμενικές συνθήκες, ειδικά σε σχέση με όσα εράσαμε και ζήσαμε στο ρόσφατο αρελθόν, δεν δικαιολογούν με τίοτα αυτή την κατάσταση. Μοιάζει σαν να θέλουμε να βγάλουμε οι ίδιοι τα μάτια μας.

 

Καιρός να μιλήσει και ο Λαός!

 

Αθήνα, 7.12.2008

Μίκης Θεοδωράκης