Οι τίμιοι ολιτικοί να αομονώσουν τους διεφθαρμένους, αλλιώς γίνονται συνένοχοι...

 

 

              Ο Στάμος Ζούλας, στην Καθημερινή της 14ης Σετεμβρίου 2008, στη στήλη του Διαιστώσεις, έγραψε για τις ευθύνες των ολιτικών ηγεσιών όλων των κομμάτων,  των λοιών και οικιλώνυμων ηγεσιών του τόου (...) και, τέλος, όλων μας για το ότι δεν έχουμε αομονώσει και δεν έχουμε καταστήσει κοινωνικά αόκληρους ... τους διεφθαρμένους ολιτικούς.

                 

                  Έτσι είναι! Οι ολιτικοί ου θέλουν να λένε ως είναι τίμιοι  δεν μορούν να ανέχονται και να μην αομονώνουν, αλλά, αντίθετα, να δέχονται να έχουν δίλα τους τους διεφθαρμένους (δίνοντάς τους  έτσι και διαιστευτήρια τιμιότητας!)... για το καλό του κόμματος ή το δικό τους.

                                   

                  Ας γνωρίζουν ότι οι σιωούντες συναινούν και ότι, συναινούντες, γίνονται συνένοχοι και ειβεβαιώνουν το λεγόμενο: όλοι τους ίδιοι είναι!

                 

                  Κι ας μην ουν ότι δεν ξέρουν οιοι είναι οι, ανάμεσά τους, διεφθαρμένοι. Τους γνωρίζουν ολύ καλά, όως τους γνωρίζουμε όλοι μας.

                                   

                  Είναι εκείνοι – ολιτικοί, στελέχη Δημόσιων Υηρεσιών (κεντρικών και δημοτικών) και Δημόσιων Οργανισμών, συνδικαλιστές, δημοσιογράφοι κλ – ου, χωρίς το εάγγελμά τους να το δικαιολογεί, έχουν αοκτήσει ολυτελή σίτια, ακριβά αυτοκίνητα, διάγουν ολυτελή βίο. Εκείνοι ου μέσα σε λίγα χρόνια έρασαν αό την έντιμον ενίαν στην αχαλίνωτη χλιδή.