Ο ǹόλεμος του ΣΥΡΙΖΑ κατά των Καναλιών

του Ραφαήλ Μεν. Μαϊόουλου

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ειτίθεται στα Κανάλια όοτε κρίνει ότι ο ǹόλεμος αυτός θα τον βοηθήσει στην άγρα ψηφοφόρων ή σε άλλες ειδιώξεις του.

                  Το ιο ρόσφατο εεισόδιο το ζούμε τις μέρες αυτές.

Πραγματική αιτία του εεισοδίου η τελευταία (λογοκριμένη αό την ΑΥΓΗ στο ουσιωδέστερο σημείο της) ομιλία του κ. Τσίρα στην Αμερική, ου αοδοκιμάστηκε αό την Αριστερή Πλατφόρμα του κ. Λαφαζάνη, και αφορμή τα διαδραματισθέντα έξω αό τα κτίρια της ΕΡΤ.  

1.            Για τη διαφθορά στην ολιτική, είε ο κ. Τσίρας σε συνέντευξή του στην ΑΥΓΗ στις 19.11.2013:

Η διαφθορά ρυθμίζει την ολιτική ζωή του τόου για δεκαετίες, μέσω του μαύρου ολιτικού χρήματος ου κυκλοφορεί μεταξύ κυβερνητικών στελεχών, τραεζιτών, μεσαζόντων κάθε είδους και συγκεκριμένων ΜΜΕ.

Και εμείς αρατηρούμε:

(α) Η διαφθορά φροντίζει ώστε το μαύρο ολιτικό χρήμα να κυκλοφορεί και σε στελέχη της αντιολίτευσης, για να συμεριφέρονται ανάλογα, για αράδειγμα να εμοδίζουν ή να διευκολύνουν εενδύσεις τώρα, ως αντιολίτευση, και ίσως και στο μέλλον, ως κυβέρνηση.

(β) Δεν φαίνεστε αξιόιστος, κε Τσίρα, όταν με τα λόγια σας κατηγορείτε τα ǹαράνομα Κανάλια της διαλοκής και με τις ράξεις σας τα βοηθάτε:

- Με συναντήσεις με τους ιδιοκτήτες τους. Εσείς, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιολίτευσης, ζητάτε και ηγαίνετε στα γραφεία τους!

Δεν ζητούν οι Καναλάρχες να σας συναντήσουν, ούτε έρχονται εκείνοι στα δικά σας τα γραφεία!

- Με την καθημερινή συμμετοχή στελεχών σας σ όλες τις  ενημερωτικές εκομές των Καναλιών τους.     

(γ) Τη βοήθειά σας αυτή δείχνουν να την αναγνωρίζουν έμρακτα οι Καναλάρχες.

Στις ρωϊνές και βραδυνές ενημερωτικές εκομές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, είναι ολοφάνερη η ιδιαιτέρως ευνοϊκή μεταχείριση του κόμματός σας και των εκροσώων του.

Οι εκομάρχες, εκτός άλλων, αοφεύγουν συστηματικά τις δύσκολες για σας ερωτήσεις (σαν εκείνες του Γερμανού δημοσιογράφου ου, ριν αό μερικούς μήνες, αοέμψατε, εειδή ακριβώς δεν σας άρεσαν οι ερωτήσεις του).

2.           Για την αράσταση, με τις κραυγές βοήθεια, βοήθεια! και το μικρόφωνο στο χέρι, της κας  Κωνσταντοούλου έξω αό το κτίριο της ΕΡΤ, στις αρχές Νοεμβρίου:            

- Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οοία χαρακτήρισε εμετικό σκίτσο για τις κυρίες Κωνσταντοούλου και Μακρή τη γνωστή γελοιογραφία του Δ. Χαντζόουλου και σεξιστική  χυδαιότητα, σέκουλα και λάση τη δημοσίευσή της  στα ΝΕΑ και η κα Κωνσταντοούλου κατάγγειλε τους διαλεκόμενους καναλάρχες ου φιμώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ!

- Η κα Κωνσταντοούλου, με τον βουλευτή Δ. Στρατούλη και άλλους τρεις βουλευτές, υέβαλαν μηνυτήρια αναφορά ρος την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.           

(α) Η ιστορία αυτή μας θύμισε μια αλιότερη εριέτεια της ίδιας βουλευτίνας.  

Όταν η Φεμινιστική Πρωτοβουλία Γυναικών για την Εξάλειψη της Βίας (στην οοία, όως έγραφε ο Τύος, μετείχαν και μέλη του Δικτύου Γυναικών και της Κεντρικής Πολιτικής Ειτροής του ΣΥΡΙΖΑ) και το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, είχαν ασκήσει έντονη κριτική στην κα Κωνσταντοούλου, εειδή, ως συνήγορος του βιαστή της τυρόιτας, κατάφερνε να αίρνει αναβολές ου καθυστερούσαν την εκδίκαση της υόθεσης, "εξασφαλίζοντας στον ελάτη της οκτώ χρόνια ελεύθερης ζωής, σύμφωνα με διαμαρτυρίες γυναικείων οργανώσεων. 

Τότε, στις αρχές 2013, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοινώσεις του κατάγγελνε (ομοίως) τη στοχοοίηση της βουλευτίνας Ζωής Κωνσταντοούλου με αήθεις σεξιστικού τύου χαρακτηρισμούς καθώς και τις διαρκείς, εντεινόμενες, ολύμορφες ειθέσεις κατά της κυρίας Κωνσταντοούλου εκ μέρους ολιτικών κέντρων, εκδοτικών συγκροτημάτων και τηλεοτικών σταθμών...!

(β) Μας θύμισε ακόμα την άγρια δολοφονική είθεση ου ο κ. Στρατούλης είχε δεχτεί αό μέλη της Χρυσής Αυγής, έξω αό το ΟΑΚΑ τον Δεκέμβριο 2012, όως λετομερώς την εριέγραφε ο ίδιος  στα Κανάλια εί μέρες.

Αστυνομία και Δικαιοσύνη μορούν να βρουν αμέσως οιος Χρυσαυγίτης μιλά στο ηχητικό του BBC. Αύριο καταθέτουμε μηνυτήρια αναφορά για να κινηθούν, είχε αναγγείλει τότε ο κοινοβουλευτικός εκρόσωος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Πααδημούλης.

Τις μέρες αυτές, ου ο κ. Στρατούλης υέβαλε μηνυτήρια αναφορά για τα γεγονότα  της ΕΡΤ (κατά αστυνομικών και/ή κυβερνητικών οργάνων, κατ αγνώστων;), θα θέλαμε να ρωτήσουμε αν έχει κατατεθεί –αό τον ίδιο, τον κ. Πααδημούλη ή το κόμμα τους– και η ροαναγγελθείσα μηνυτήρια αναφορά κατά της Χρυσής Αυγής.               

3.           Πολλές οι αμαρτίες των Καναλιών, κε Τσίρα. Άλλες τόσες οι δικές σας, όλων των κομμάτων.  

Και σεις μορεί να μην ήσασταν οτέ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ήσασταν όμως άντα ΕΞΟΥΣΙΑ σε βασικούς τομείς του Κράτους!

                  Μαζί, κόμματα και ΜΜΕ, χρόνια τώρα, δεν αφήνατε τη Χώρα να ροχωρήσει στον δρόμο της ροόδου.

                  Καιρός να αλλάξετε!